Herbalife

Apa Yang Tersedia Untuk Anda Melalui Herbalife?

healthy2.jpgAnda boleh mencapai dan mengekalkan berat badan, kesihatan dan penampilan yang anda inginkan. Seperti mana ianya telah berjaya dicapai oleh 50 juta pelanggan lain di seluruh dunia sejak 27 tahun lalu.

 

 

 

Anda boleh meraih pendapatan tambahan setiap bulan dengan sistem perniagaan Pemasaran Jaringan (Network Marketing) yang unik dan stabil. Sistem sokongan untuk pengedar yang mantap secara online dan offline, keuntungan runcit yang tinggi sehingga 50% dan produk yang mudah dijual merupakan kunci kepada kejayaan kewangan anda.

Anda boleh memilih untuk bekerja dari rumah atau pejabat dengan masa yang fleksibel mengikut apa yang sesuai untuk anda.

globus.jpgAnda boleh menjalankan perniagaan dan menjual di mana-mana 64 negara yang terdapat operasi Herbalife. Sistem pembayaran adalah berpusat di Amerika Syarikat dan mempunyai pengurusan cekap dan selamat.

ringgit.jpg

 

Merupakan salah satu peluang perniagaan paling mudah dan amat menguntungkan di dunia. Ini dilihat daripada jumlah pengedar yang menjangkau 1.5 juta orang di seluruh dunia pada masa ini dan jumlah multi jutawan yang terhasil melalui Herbalife.

Anda berada pada masa yang tepat untuk mengambil peluang daripada kehadiran Herbalife ke Malaysia yang agak baru iaitu bermula tahun 2005.

Selepas dua tahun beroperasi di Malaysia, kekukuhan syarikat mula dirasai terutama sistem sokongan yang sangat mantap dengan aktiviti mingguan dan bulanan yang berterusan.

familyfour.jpgJuga penambahan testimoni daripada pengguna yang berpuas hati yang merupakan aset promosi utama produk Herbalife.

Jika anda berminat untuk menjalankan perniagaan Herbalife, sekarang adalah masa yang paling sesuai.

 

Herbalife

Diasaskan pada 1980, Herbalife International adalah sebuah syarikat penjagaan kesihatan terunggul yang mengkhusus dalam mempermudahkan ke arah kehidupan yang sihat.

Telah bertapak di 64 negara dan Malaysia merupakan negara ke 61.

Merupakan ahli Direct Selling Association (DSA) Amerika Syarikat.

Misi

Misi Herbalife adalah untuk mengubah kehidupan manusia dengan menyediakan peluang perniagaan terbaik dalam jualan langsung dan pemakanan terbaik serta produk pengurusan berat badan terbaik di dunia.

Produk

Tawaran produk Herbalife berkualiti tinggi.

  • Kejayaan pengurangan berat badan

  • Nutrisi yang dipertingkatkan

  • Peningkatan penjagaan diri

  • Peluang untuk ganjaran kewangan

Herbalife hanya menggunakan vitamin, zat galian, herba dan bahan botani terbaik dalam produknya. Pasukan penyelidikan dan pembangunan Herbalife menggabungkan sains dan sumber asli dalam penyediaan produk mengunakan teknik termaju supaya sesuai untuk semua peringkat umur sama ada anda sedang cuba mengurangkan berat badan atau sebagai tambahan kepada diet anda untuk mendapatkan nutrisi optimum.

Sejarah penubuhan

Herbalife didekasikan kepada legasi berterusan pengasasnya, Mark Hughes. Mark mendedikasikan hidupnya untuk membantu orang ramai mengurangkan berat badan dengan selamat, pada masa yang sama juga memperbaiki tahap kesihatan dan kesejahteraan hidup melalui produk-produk herba, nutrisi dan penjagaan diri yang termaju – produk-produk yang meninggalkan kesan baik dalam kehidupan masyarakat. Pada tahun 1980 Herbalife diasaskan oleh beliau.

Dedikasi yang lahir daripada tragedi

Mark menyaksikan keadaan kesihatan ibunya menjadi bertambah buruk semasa bergelut bertahun-tahun untuk mengurangkan berat badan. Tragisnya, selepas mengamalkan banyak amalan yang tidak sihat, ibu Mark meninggal dunia pada usia 36 tahun. Selepas itu Mark bertekad untuk membantu orang ramai mempertingkatkan tahap kesihatan mereka melalui nurtrisi yang baik dan pengurangan berat badan yang efektif.

Komitmen Herbalife

Untuk memberi perkhidmaan terbaik kepada berjuta pelanggan di seluruh dunia.

Untuk menawarkan potensi memperoleh pendapatan tanpa mengira latar belakang atau pengalaman.

Untuk menyediakan salah satu pelan ganjaran pengedaran yang terbaik di dalam industri.

Terapkan Herbalife dalam kehidupan anda

Anda bukan sahaja boleh pertingkatkan tahap kesihatan, tetapi anda juga boleh memperbaiki keadaan kewangan anda. Sama ada untuk mencari pendapatan tambahan secara sambilan atau menceburkan diri secara sepenuh masa, Herbalife menawarkan peluang yang anda cari.

Pengalaman atau kepakaran istimewa bukan satu keperluan untuk memulakan perniagaan ini. Semua akan datang jika anda bersedia untuk melakukan dan berkeinginan untuk belajar. Anda tidak akan dibiarkan keseorangan. Penaja anda dan organisasi pengedar atasan akan berganding bahu untuk membantu anda mencapai kejayaan.

Melalui usaha anda sendiri serta sokongan dan galakan keluarga Herbalife, anda mempunyai segala-gala yang anda perlukan untuk berjaya.

Herbalife telah mengubah impian menjadi realiti untuk beribu-ribu orang seperti anda.

Komited menyediakan Program Pengurusan Berat Badan terbaik di dunia

Bagi melanjutkan komitmennya kepada pengedar dan pelanggan, Herbalife telah membina pasukan pengurusan peringkat atasan yang matlamat utamanya ialah untuk memastikan Herbalife menjadi jenama nombor satu pengurusan berat badan dan nutrisi dunia. Kumpulan penting ini membawa bersamanya pengalaman antarabangsa dan kekayaan kepakaran ke Herbalife. Mereka pernah memegang kedudukan eksekutif dalam beberapa syarikat global yang ulung di dunia.

Kredibiliti saintifik

Dan itu hanya permulaannya. Untuk memastikan produk-produk Herbalife kekal peka kepada perkembangan terkini dalam sains nutrisi, Herbalife telah mengumpulkan sebuah pasukan yang terdiri daripada saintis, ahli perubatan dan pakar nutrisi terkenal yang membawa era baru dalam syarikat, membawanya ke satu tahap yang tiada tandingannya dalam industri dan dihormati dalam komuniti saintis dunia.

Kumpulan lelaki dan wanita hebat ini – yang kebanyakannya bertugas di universiti ternama – berada di belakang produk dan program inovatif Herbalife yang merevolusikan industri pengurusan berat badan dan nutrisi. Produk dan program seperti Niteworks, dirumuskan oleh Pemenang Hadiah Nobel Dr Louis Ignarro dan Shapeworks, program pengurusan peribadi dibangunkan menggunakan kajian Dr David Heber, seorang pakar terkemuka dalam bidang pengurusan berat badan dan nutrisi, merupakan beberapa contoh produk yang membolehkan Herbalife menerajui bidang pemajuan sains nutrisi.

Herbalife hari ini dan esok

Daripada produk-produk pengurusan berat badan dan nutrisi yang maju dari segi saintifik sehinggalah pendekatan peribadi yang ditawarkan oleh pengedar-pengedar Herbalife kepada pelanggan mereka, Herbalife sentiasa komited untuk memperbaiki kehidupan dan memberikan inspirasi kepada masa depan melalui formula-formul perintis dan peluang-peluang bisnes yang berkembang maju.

Dengan lebih dua dekad kejayaan dan berjuta-juta pelanggan yang berpuas hati, Herbalife menawarkan dunia yang lebih sihat – satu orang pada satu masa.

HERBALIFE pula mempunyai rekod yang tidak dapat disangkal lagi, Produknya berkesan dan lihatlah fakta berikut;

· HERBALIFE berusia 27 tahun

· Menyimpan lebih 50 juta testimoni pelanggan yang berpuas hati

· Mempunyai Doktor-Doktor, Pakar-Pakar dalam Nutrisi Manusia

· Disenaraikan di Bursa Saham New York (Papan Utama)-Syarikat perlu 100% telus untuk disenaraikan di sini!

· Memberikan khidmat di 64 Negara

· Diluluskan oleh 64 Kementerian Kesihatan

· Jumlah jualan 2006- US$3.1billion

· Menawarkan 30 hari jaminan pulangan wang!

*Fikirkan sejenak, jika produk tidak berkesan, mampukah sesuatu syarikat bertahan sehingga 27 tahun dengan menawarkan pulangan wang?

Herbalife diasaskan oleh Mark Hughes. Semasa beliau remaja, beliau tidak sanggup menyaksikan bagaimana kesihatan ibunya menjadi semakin buruk selepas ibunya mencuba satu demi satu diet yang tidak berjaya. Tragisnya, setelah melalui begitu banyak amalan yang tidak sihat, ibunya meninggal dunia ketika berumur 36 tahun.

Mark bertekad untuk mengabdikan hidupnya menolong orang ramai menurunkan dan mengawal berat badan dengan efektif dan selamat. Pada tahun 1980, beliau melancarkan Herbalife dan dengan penuh kapakaran membina reputasi sebagai pembekal produk-produk pengawalan berat badan, nutrisi dan penjagaan diri.

Herbalife hanya menggunakan vitamin, zat galian, herba dan botani yang terbaik dalam produknya. Pasukan kajian dan pembangunannya menggabungkan sains dan sumber asli untuk menyediakan produk mempertingkatkan kesihatan menggunakan teknik termaju yang sempurna untuk semua peringkat umur. Sama ada anda sedang cuba mengurangkan berat badan atau sebagai tambahan kepada diet anda untuk nutrisi optimum atau supaya kelihatan segak dengan produk penjagaan diri, Herbalife menawarkan sesuatu untuk semua.

ShapeWorks™

Jika anda pernah mencuba untuk menghilangkan berat badan sebelum ini dan gagal, jangan berputus asa. Program ShapeWorks™ menggabungkan Nutrisi Selular dan kuasa protein supaya anda boleh mengawal rasa lapar anda, mengekalkan metabolisme yang sihat dan rasa bertenaga sambil anda menghilangkan kilo yang tidak dikehendaki.

Program ShapeWorks™ mudah, senang diikuti dan enak, menawarkan semua yang anda perlukan untuk mengurangkan berat badan yang berkekalan dengan berjaya.

Halaman Jaminan Pelanggan

Herbalife menjamin kualiti mana-mana produk keluarannya dan memperakui bahawa produk yang dikeluarkan mencapai standard kualiti kesegaran dan kesucian untuk kegunaan pelanggan.

Kami yakin para pelanggan akan pengguna akan mendapati produk ini memuaskan dalam setiap cara. Bagaimanapun, untuk apa sebab sekalipun sekiranya pelanggan tidak berpuas hati dengan mana-mana produk Herbalife yang dibeli daripada Pengedar Herbalife, pelanggan boleh meminta bayaran balik dalam masa 30 hari dari tarikh ia terima produk. Pelanggan akan diminta memulangkan produk tersebut, atau bahagian produk yamg belum digunakan kepada Pengedar yang mana produk tersebut dibeli. Pengedar mesti menawarkan kredit penuh kepada pelanggan ketika membeli produk Herbalife yang lain atau bayaran balik atas harga yang dibeli.

Jaminan ini terhad hanya kepada syarat-syarat waranti tertentu yang disertakan atau dipakejkan dengan produk tertentu dan ia terkecuali pada produk yang sengaja dirosakkan atau disalahgunakan.

Herbalife telah mengumpulkan sebuah pasukan yang terdiri daripada saintis, ahli perubatan dan pakar nutrisi terkenal yang membawa era baru dalam syarikat. Membawanya ke satu tahap yang tiada tandingannya dalam industri dan memperoleh rasa hormat alam komuniti saintifik sedunia.

Kumpulan lelaki dan perempuan yang hebat ini – yang kebanyakannya bersekutu dengan universiti yang cemerlang, berada di belakang produk dan program inovatif Herbalife yang merevolusikan industri pengurusan berat badan dan nutrisi. Produk dan program seperti Niteworks yang dirumuskan oleh Pemenang Hadiah Nobel Dr, Louis Ignarro dan Shapeworks, program pengurusan berat badan peribadi yang dibangunkan menggunakan kajian yang dijalankan oleh Dr. David Heber, salah seorang pakar terkemuka dalam bidang-bidang pengurusan berat badan dan nutrisi, adalah hanya beberapa contoh bagaimana syarikat menerajui bidang pemajuan sains nutrisi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: